Citytrips.net
Weekendje Rome

Weekendje Rome

Als er een stad is die zich perfect leent voor een weekendje weg, dan is het wel het betoverende Rome. Hier kunt u op en top genieten van een rijke historie, de mooiste kunstcollecties ter wereld, de aanlokkelijke mediterrane levensstijl van de Italianen, heerlijke culinaire specialiteiten, fantastische wijnen en de beste koffie!

Aanbieders citytrip Rome
  • Weekendje Rome TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Rome cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Weekendje Rome Sunjets

    Bij sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar rome

    Meer informatie

Wie wil er nu niet wegdromen bij de verhalen die er schuilen achter de schitterende monumenten in Rome als het Forum Romanum, het Colosseum en de theatrale Trevi Fontein? Of wat dacht u van genieten van een Italiaans wijntje op een gezellig terrasje in de wijk Trastevere? Natuurlijk hoort ook een bezoek aan Vaticaanstad op het programma te staan voor een geslaagd weekendje Rome.

Slenter ook eens over het Piazza Navona of misschien brengt u liever een bezoek aan interessante musea als de Capitolijnse Museu, waar u alles over de geschiedenis van Rome leert. ´s Avonds kunt u in het oude centrum of in Trastevere genieten van een smaakvol traditioneel Italiaans gerecht. Zin om daarna de dansvloer op te gaan? Ook dat kan. Rome beschikt over alle ingrediënten voor een fantastisch avondje uit.

Tips weekendje Rome

Uiteraard is een weekendje Rome veel te kort om alles te bewonderen. Het is daarom verstandig om van tevoren goed uw weekendje Rome te plannen, zodat u in ieder geval de topattracties van de stad niet hoeft te missen. Zorg er ook voor dat u tijdig uw hotel boekt, Rome is razend populair en de hotels zitten al snel het hele jaar door volgeboekt. Wilt u veel gebruikmaken van het openbaar vervoer en houdt u van het bezoeken van musea, dan is de Roma Pass misschien iets voor u? Hiermee kunt voordelig en onbeperkt van het openbaar vervoer gebruikmaken en gratis of met korting diverse musea bezoeken. De ideale manier om binnen korte tijd veel te zien in Rome. Wie eenmaal een keer op citytrip naar Rome is geweest, blijft terugkomen!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming