Citytrips.net
Weekendje Londen

Weekendje Londen

Londen is de ideale bestemming voor een weekendje weg. Deze wereldstad is niet ver weg en u kunt er genieten van bezienswaardigheden op wereldformaat. Omdat een weekendje Londen te kort is om de hele stad te zien, is het belangrijk dat u uw citytrip goed voorbereid. Zo hoeft u ter plekke geen tijd te verliezen en kunt u meteen aan uw ontdekkingstocht door Londen beginnen.

Aanbieders citytrip Londen
  • Weekendje Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Weekendje Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

We raden u aan om tijdens een weekendje Londen het historische hart van de stad als startpunt te nemen. Wat is een weekendje Londen zonder een bezoek aan het Palace of Westminster met de beroemde Big Ben of zonder een bezoek aan de Tower of London en de Tower Bridge? Een andere echte ´must see´ is het Buckingham Palace. Museumgek? Kunstliefhebber? Of gewoon geïnteresseerd in de geschiedenis van deze stad? De vele musea hebben hun deuren voor u openstaan. Voor moderne kunst gaat u naar Tate Modern, voor historie en cultuur naar het Museum of London en voor Europese schilderkunst naar de National Gallery.

Tips voor een weekendje Londen

Behalve het bewonderen van de grote bezienswaardigheden, hoort bij een weekendje Londen het proeven van de sfeer van de stad. Dit doet u door de typische Londense wijken als Soho en Notting Hill te bezoeken. Geniet van de gezellige bedrijvigheid en neem de dagelijkse tafereeltjes in u op. Wat ook niet mag ontbreken, is een luxe afternoon tea en een bezoekje aan een traditionele Engels pub! Dat Londen een paradijs is om te shoppen, daar zijn de echte shop-a-holics vast al van op de hoogte. En theaterliefhebbers? Zij begeven zich meteen naar West End voor het bijwonen van een wereldberoemde musical!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming