Citytrips.net
Weekendje Berlijn

Weekendje Berlijn

Berlijn is de ideale bestemming voor een weekendje weg. U boekt eenvoudig online en voor u het weet bevindt u zich al in één van de mooiste en boeiendste steden van Europa. Vanuit België bent u binnen een mum van tijd in de Duitse hoofdstad, zodat u niet te veel kostbare tijd hoeft te verliezen met het reizen naar uw bestemming.

Aanbieders citytrip Berlijn
  • Weekendje Berlijn Neckermann

    Een citytrip naar Berlijn? kijk voor alle aanbiedingen op de site van Neckermann

    Meer informatie

  • Weekendje Berlijn Qtimehome

    Wilt u tijdens uw citytrip in Berlijn een mooi vakantiehuis dan kan Qtimehome u daar mee helpen

    Meer informatie

Iedereen weet uit de geschiedenisboeken dat Berlijn een indrukwekkende geschiedenis kent, maar u zult ervaren dat deze geschiedenis u nog meer zal aangrijpen wanneer u ter plekke op ontdekkingstocht gaat en met uw eigen ogen de bijzondere monumenten en musea in Berlijn kunt bezichtigen. Een weekendje Berlijn is te kort om de hele stad te verkennen.

U kunt zich dan ook beter richten op absolute hoogtepunten als de overblijfselen van de Berlijnse Muur, de Brandenburger Tor en het Holocaust-Mahnmal. Deze bezienswaardigheden zullen ongetwijfeld veel indruk op u maken. Bekende musea in Berlijn die u tijdens uw weekendje Berlijn eigenlijk niet over mag slaan zijn onder andere het Pergamonmuseum, de Hamburger Bahnhof en Het Joods museum.

Tussen het bezichtigen van de monumenten en de musea door kunt u best nog wat tijd vrij maken om lekker te shoppen in Berlijn. Want wat is een weekendje Berlijn zonder een bezoek aan de wereldberoemde Kurfürstendamm, dé winkelboulevard van Berlijn! De echte shop-a-holics wanen zich hier in de hemel!

Tips weekendje voor Berlijn

Om binnen een weekendje snel de echte Berlijnse sfeer te proeven, stapt u binnen in een brauhaus voor een authentieke Berlijnse maaltijd met bijvoorbeeld aardappelsoep en bouletten of curryworst. Een echt Berlijns biertje als de Berliner Weisse is natuurlijk ook nooit weg. Na een stevig maal bent u weer helemaal tot uzelf gekomen om u vervolgens in het legendarische nachtleven van Berlijn te begeven. Cafés, discotheken, casino’s of theater? Berlijn is van alle markten thuis. Een citytrip Berlijn is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming