Citytrips.net
Vliegticket Rome

Vliegticket Rome

De voordeligste vliegtickets naar Rome vindt u hier. Iedere dag gaan er vanuit België diverse vluchten naar Rome. Een vliegreis naar Rome is ideaal als u van een korte citytrip Rome wilt genieten. Met het vliegtuig bent u vanuit Brussel al binnen twee uurtjes in Rome. Zo kunt u uw tijd optimaal benutten met het bezichtigen van al het moois dat Rome u te bieden heeft.

Aanbieders citytrip Rome
  • Vliegticket Rome TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Rome cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Vliegticket Rome Sunjets

    Bij sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar rome

    Meer informatie

U kunt uw vliegticket Rome heel eenvoudig online bestellen. U vult gewoon de data in waarop u van en naar Rome wilt vliegen en u krijgt direct een overzicht van de beschikbare vluchten. Binnen één oogopslag kunt u de goedkoopste vliegreis naar Rome uitkiezen en boeken. De betrouwbare internetbetaalmethoden zorgen ervoor dat uw betaling verwerkt wordt en het enige wat u nog hoeft te doen, is genieten van uw reis. Op de dag van uw vliegreis naar Rome zorgt u dat u ruim van tevoren aanwezig bent op het vliegveld, meestal twee uur van tevoren. U kunt dan rustig inchecken en vervolgens gaat u door de paspoortcontrole. Check daarom altijd, voordat u van huis vertrekt, of u uw paspoort wel bij zich hebt. Controleer ook de geldigheidsdatum van het paspoort, zodat u op het vliegveld niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Over het algemeen mag u op een vliegreis naar Rome één koffer meenemen van 20 kilo en één stuks handbagage. Het maximale gewicht van de handbagage kan per luchtvaartmaatschappij verschillen, maar ligt meestal tussen de 5 kg en 10 kg.

Rome beschikt over twee grote vliegvelden; het vliegveld Leonardo da Vinci en het vliegveld Rome Ciampino. De belangrijkste luchthaven is Leonardo da Vinci. Deze luchthaven staat ook wel bekend onder de naam Rome Fiumicino. Dit vliegveld ligt op zo´n 35 kilometer van het centrum van Rome. Vanaf dit vliegveld kunt u eenvoudig met de trein naar het hart van de stad reizen of u maakt gebruikt van de Airport Shuttle Service. Rome Ciampino ligt 15 kilometer van het centrum. Vanaf dit vliegveld kunt u de bus of de taxi nemen naar het centrum van Rome. Profiteer van onze online aanbiedingen voor goedkope vliegtickets naar Rome, zodat u snel kunt gaan genieten van een fantastische citytrip Rome.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming