Citytrips.net
Vliegticket Praag

Vliegticket Praag

Wilt u zo snel mogelijk in Praag zijn, zodat u nog meer tijd hebt om te genieten van deze prachtstad, boek dan hier uw vliegticket Praag. Via deze website kunt u heel eenvoudig uw vliegticket Praag boeken. Met het vliegtuig bent u vanuit België binnen anderhalf uur in Praag. U vliegt vanaf Brussel naar het vliegveld Praag-Ruzyne. Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanuit België naar Praag, waaronder Brussels Airlines, LOT Airlines, Czech Airlines, Swiss Air, Air France, Lufthansa en Austrian Airlines. Wanneer u online op zoek gaat naar uw vliegticket Praag geniet u van het voordeel dat u heel eenvoudig alle beschikbare vluchten met elkaar kunt vergelijken. U kiest zo heel gemakkelijk de voordeligste vlucht naar Praag.

Aanbieders citytrip Praag
  • Vliegticket Praag TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Praag cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Vliegticket Praag Weekendjeweg

    citytrip naar Praag kunt u snel en goedkoop op www.weekendjeweg.be boeken.

    Meer informatie

Zorg altijd dat u op tijd op het vliegveld bent, over het algemeen twee uur voor dat uw vlucht vertrekt. Zo hebt u voldoende tijd om in te checken. Vergeet uw paspoort niet! Op de meeste vluchten naar Praag mag u één koffer van 20 kilo meenemen en één stuks handbagage. Lees van tevoren altijd goed de regels van de luchtvaartmaatschappij door, deze kunnen per luchtvaartmaatschappij nog weleens verschillen. Als u eenmaal in het vliegtuig zit, hebt u nog anderhalf uur om u alvast te verheugen op de prachtige ontdekkingstocht door Praag die u in het vooruitzicht hebt.

Praag-Ruzyne is een grote en moderne luchthaven op zo´n 15 kilometer van hartje Praag. Met de taxi bent u binnen een mum van tijd in het centrum van de stad. Het is verstandig om van tevoren een prijs af te spreken met de taxichauffeur. U kunt ook de bus nemen, maar dan bent u ongeveer 45 minuten onderweg. Erg handig is vooral de minibus Cedaz. Deze bus vertrekt om het half uur vanaf de aankomsthal en brengt u naar het metrostation Náměstí Republiky. U kunt ook een extra toeslag betalen en dan wordt u zelfs bij uw hotel afgezet.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming