Citytrips.net
Vliegticket Londen

Vliegticket Londen

Vanuit Brussel is Londen uitstekend bereikbaar met het vliegtuig. In Londen liggen maar liefst vijf vliegvelden, te weten; London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London City en London Luton. Vanuit Brussel gaan er vluchten van diverse luchtvaartmaatschappijen naar Londen. U kunt onder andere vliegen met vliegmaatschappijen als Brussels Airlines, British Airlines, BMI en Air France. Er zijn altijd volop vliegtickets naar Londen te krijgen. De kunst is natuurlijk om aan het goedkoopste vliegticket te komen. Maar ook dat is geen probleem. Bij ons kunt u gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets naar Londen boeken.

Aanbieders citytrip Londen
  • Vliegticket Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Vliegticket Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

Binnen een uurtje zet u voet aan de grond in Londen. Maar houd er wel rekening mee dat u op tijd op de luchthaven bent om in te checken voor uw vlucht. In de meeste gevallen dient u twee uur van tevoren aanwezig te zijn. Vergeet vooral uw paspoort niet. Verder mag u één koffer van maximaal 20 kg aan bagage meenemen en één stuks handbagage. Alle vliegvelden in Londen hebben goede vervoersmogelijkheden om u naar het centrum van de stad of naar uw hotel te brengen. De afstand en reistijd kunnen echter per vliegveld verschillen. Zo bent u bijvoorbeeld vanaf London Heathrow al binnen 15 minuten in de stad met de Heathrow Express trein. London Stansted en Luton liggen verder weg en dus hebt u ook meer tijd nodig om naar het centrum van Londen te reizen. Maar desalniettemin is vanaf ieder vliegveld het vervoer goed geregeld. Ieder vliegveld beschikt over bus- en treinverbindingen naar het centrum. Heathrow en Londen City Airport, die het dichtste bij het centrum liggen, zijn zelfs aangesloten op de metro. U zult snel uw weg vinden in Londen. Er staan ook bij ieder vliegveld taxi´s te wachten, maar daar betaalt u wel een stuk meer voor.

Wilt u met het vliegtuig op citytrip naar Londen? Boek dan bij ons uw vliegticket Londen. Dat is gemakkelijk, snel en bovenal goedkoop!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming