Citytrips.net
Vliegticket Berlijn

Vliegticket Berlijn

Op citytrip naar Berlijn? Maar hoe zit het dan met de hoge reiskosten en de lange reistijd? Daar hoeft u zich vandaag de dag helemaal niet druk meer om te maken. Met het vliegtuig gaat u zo ‘even’ op citytrip naar Berlijn. Sterker nog, u kunt nu direct vanuit uw luie stoel achter uw eigen computer binnen een paar muisklikken een goedkoop vliegticket naar Berlijn boeken. We maken u hier meteen wegwijs!

Aanbieders citytrip Berlijn
  • Vliegticket Berlijn Neckermann

    Een citytrip naar Berlijn? kijk voor alle aanbiedingen op de site van Neckermann

    Meer informatie

  • Vliegticket Berlijn Qtimehome

    Wilt u tijdens uw citytrip in Berlijn een mooi vakantiehuis dan kan Qtimehome u daar mee helpen

    Meer informatie

Vanuit België gaan er dagelijks meerdere vluchten van diverse luchtvaartmaatschappijen naar Berlijn. U kunt onder andere vanaf Brussel International Airport vliegen naar één van de vliegvelden in Berlijn. De belangrijkste vliegvelden in Berlijn zijn vliegveld Berlijn Schönefeld en vliegveld Berlijn Tegel. De meeste vluchten vanuit België komen aan op het vliegveld Berlijn Tegel. Vanaf dit vliegveld kunt u snel en gemakkelijk met de bus en vervolgens met de metro naar het centrum van Berlijn reizen.

U dient voor uw vliegreis twee uur voor vertrek aanwezig te zijn op het vliegveld om in te checken. Vergeet niet uw paspoort of identiteitskaart mee te nemen. De hoeveelheid bagage die u mee mag nemen kan per luchtvaartmaatschappij verschillen. Over het algemeen geldt 20 kilo per persoon en één stuks handbagage van tussen de 5 en 12 kilo. Informeer van tevoren bij uw luchtvaartmaatschappij naar de regels.

Met het vliegtuig bent u razend snel in Berlijn. Een vliegreis vanuit Brussel duurt een uur en een kwartier. De reistijd die u bespaart met een vliegreis kunt u zo goed besteden om nog meer van Berlijn te zien. Check hier snel de voordeligste vliegtickets naar Berlijn, zodat ook u binnenkort een onvergetelijke citytrip Berlijn kunt beleven.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming