Citytrips.net
Uitgaan Parijs

Uitgaan Parijs

Wie lekker wilt eten, of zich in de avonduren wilt vermaken met opera of cancan, kan tijdens een Citytrip Parijs zijn hart ophalen. De mogelijkheden lijken eindeloos. Wat uw leeftijd ook is, Parijs heeft altijd wel iets te bieden. Ook voor mensen met kinderen zijn er voldoende mogelijkheden tot vermaak. Of u nou de sfeer wilt proeven op een terrasje, een heerlijke maaltijd wilt eten in een sterrenrestaurant, een toneelstuk of film wilt bezoeken of overdondert wilt worden door de glitter en glamour van de Moulin Rouge; Parijs heeft het allemaal. Ook voor de muziekliefhebber biedt Parijs een prachtig palet van stijlen, hoewel de hoofdstad van Frankrijk voornamelijk bekend staat om de vele Jazzclubs. Door de grote kunstenaars en schrijvers die in Parijs hebben gewoond, zijn er nu nog steeds cafés en bars die ervan profiteren deze beroemdheden ooit als stamgast te hebben gehad.

Aanbieders citytrip Parijs
  • Uitgaan Parijs Neckermann

    Een citytrip naar Parijs, kijk voor alle aanbiedingen op www.neckermann.be

    Meer informatie

  • Uitgaan Parijs Sunjets

    Bij Sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar Parijs

    Meer informatie

Zo zijn er in de cultuurwijk van Parijs, Saint-Germain, twee cafés die de intellectuele elite van de jaren 20 regelmatig ontvingen: Café de Flore en Les Deux Magots. Een kop koffie kost een vermogen, maar u zult zeer voldaan vertrekken. Ook nu nog worden deze cafés druk bezocht door filmmakers en schrijvers.

Natuurlijk staat Frankrijk ook bekend om haar culinaire hoogstandjes. Als u van lekker eten houdt, dan heeft u in Parijs niets te klagen. Voor de studenten onder ons bestaan er gelukkig ook voldoende restaurants waar een heerlijk menu te krijgen valt voor een (voor Parijs) zacht prijsje. Nog een budgettip: drinken aan de bar is goedkoper dan iets drinken op het terras. Daarnaast betaalt u ook voor het bestek en de bediening. In Parijs kunt u werkelijk alle soorten eten bestellen, meenemen of in de verschillende restaurants opeten. Daarnaast rammelt het van de wijnbars, biercafés en kennen vooral de grotere bar-cafés het zogenaamde happy-hour: erg gunstig voor de portemonnee. Ook voor degenen die van het nachtleven houden biedt Parijs voldoende mogelijkheden. Grote clubs, maar ook kleine bistros; het is maar net waar u zin in heeft. Uitgaan in Parijs is een ervaring om nooit te vergeten!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming