Citytrips.net
Treinreis Praag

Treinreis Praag

Met de trein op citytrip naar Praag, dat is een uitstekend idee! Praag is namelijk vanuit België prima met de trein te bereiken. Geef u over aan het gemak van een treinreis. Uw vakantie begint meteen als u in de trein stapt. Geniet van alle comfort en van het feit dat het nog goedkoop is ook! Lees hier alles over een treinreis naar Praag en boek direct bij ons de voordeligste treinreis naar Praag.

Aanbieders citytrip Praag
  • Treinreis Praag TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Praag cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Treinreis Praag Weekendjeweg

    citytrip naar Praag kunt u snel en goedkoop op www.weekendjeweg.be boeken.

    Meer informatie

Er gaan verschillende treinen vanuit België naar Praag. Helaas zijn er nog geen rechtstreekse verbindingen, daarom moet u er rekening mee houden dat u over moet stappen. Hoe vaak u over moet stappen, hangt af van de treinreis die u kiest. Het gemakkelijkste is als u vanaf het treinstation Brussel-Zuid de hogesnelheidslijn de Thalys neemt naar het Centraal Station van Keulen. In Keulen neemt u vervolgens de CityNightLine die u in één keer naar Praag brengt. Zowel de Thalys als de CityNightLine zijn uiterst comfortabel. Aan boord kunt u genieten van alle luxe. Zo beschikt de Thalys over een Bistro Café en ook in de CityNightLine kunt u snacks en drankjes bij de steward krijgen. De treinreis duurt ongeveer 14 uur. Dankzij alle comfort en de goede service aan boord komt u uitgerust in Praag aan.

Zowel in de Thalys als in de CityNightLine mag u twee grote stukken bagage meenemen en één stuks handbagage. Uw bagage kunt u kwijt in de bagagerekken aan de ingang van ieder rijtuig. U hoeft voor deze treinen niet in te checken, wel moet u van tevoren een plaats reserveren. Vergeet ook niet uw paspoort mee te nemen. In de CityNightLine zal de steward uw paspoort en ticket bij zich houden en zorg dragen voor de afhandeling met de douane, terwijl u lekker ligt te slapen of simpelweg geniet van uw comfortabele treinreis.

In Praag liggen twee treinstations te weten; het Praha Hlavní Nádraží (afgekort Praha hl.n.) en het Praha Holešovice. Praha hl.n. is het hoofdstation van Praag. Dit is tevens het station waar u aan zult komen. Praha hl.n. ligt in de Praagse wijk Vinohrady op steenworp afstand van het Wenceslasplein en op ongeveer 15 minuten van het historische centrum van de stad. U kunt vanaf Praha hl.n. de metro nemen naar andere bestemmingen in de stad of u neemt een taxi.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming