Citytrips.net
Treinreis Londen

Treinreis Londen

Dankzij de handige Kanaaltunnel tussen Calais in Frankrijk en Kent in Groot-Brittannië, kunt u heel gemakkelijk met de trein naar Londen reizen. Uw vakantie begint direct wanneer u in de trein stapt. U hoeft nergens naar om te kijken. Dat wil toch iedereen wel? Boek daarom hier meteen uw treinreis! Nergens vindt u voordeligere aanbiedingen.

Aanbieders citytrip Londen
  • Treinreis Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Treinreis Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

De hogesnelheidstreinen van Eurostar rijden dagelijks meerdere keren op en neer tussen Brussel en Londen tegen zeer mooie prijzen. De treinen vertrekken vanaf Station Brussel-Zuid. Vanuit Brussel bent u al binnen twee uur in het centrum van Londen! Wat een treinreis met Eurostar helemaal mooi maakt, is dat elke treinreis van en naar het station in Brussel bij de prijs inbegrepen is. U kunt dus gewoon naar het dichtstbijzijnde treinstation vanaf uw woonadres met de trein naar Brussel-Zuid reizen. Uw treinreis naar Londen kunt u heel eenvoudig vanuit uw luie stoel online boeken via onze website.

Op uw treinreis naar Londen met de Eurostar hogesnelheidstrein mag u twee middelgrote koffers en één stuk handbagage meenemen. Uw bagage kunt u kwijt aan het einde van iedere wagon. Zorg ervoor dat u minimaal 30 minuten voor vertrek incheckt bij de Eurostar-terminal op Station Brussel-Zuid. Vergeet ook zeker uw paspoort niet, want na het inchecken krijgt u een paspoortcontrole. In Londen komt u aan op het Station London St. Pancras International. Dit station ligt in het hart van de stad. Van hieruit vindt u direct aansluiting op het goed georganiseerde openbaar vervoersnetwerk van Londen. U kunt ook gebruikmaken van één van de vele taxi´s, die hier staan te wachten, om u naar uw verblijfplaats in Londen te brengen.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming