Citytrips.net
Treinreis Berlijn

Treinreis Berlijn

Wilt u op een ontspannen manier naar Berlijn reizen, dan is een treinreis naar Berlijn een ideale optie. Vanuit Brussel vertrekken iedere dag internationale treinen naar Berlijn. U hoeft maar slechts één keer over te stappen. Laat u zich maar eens goed verwennen tijdens uw welverdiende treinreis naar Berlijn. Lees hier alles over wat u moet weten voordat u een treinreis naar Berlijn boekt.

Aanbieders citytrip Berlijn
  • Treinreis Berlijn Neckermann

    Een citytrip naar Berlijn? kijk voor alle aanbiedingen op de site van Neckermann

    Meer informatie

  • Treinreis Berlijn Qtimehome

    Wilt u tijdens uw citytrip in Berlijn een mooi vakantiehuis dan kan Qtimehome u daar mee helpen

    Meer informatie

Vanuit België brengen de hogesnelheidstreinen de Thalys en de ICE u binnen 7 uurtjes naar Berlijn. De Thalys vertrekt vanaf de treinstations Brussel-Zuid, Antwerpen en Luik. U hoeft maar één keer over te stappen en dat is in Keulen. Hier verruilt u de Thalys voor een ICE trein. Beide hogesnelheidstreinen blinken uit in comfort en service. Ga lekker achterover zitten en laat u meevoeren naar uw eindbestemming; het boeiende Berlijn!

Zorg er altijd voor dat u ruim op tijd voor vertrek aanwezig bent, minimaal 15 minuten van tevoren. Op uw treinticket staat vermeld in welk rijtuig u plaats mag nemen en op welke plaats. U mag in de Thalys en de ICE twee koffers en één stuks handbagage meenemen. Het is verplicht om aan uw bagage een label te bevestigen met uw naam en adresgegevens, dit in verband met de veiligheid. U vindt bagageruimte boven de zitplaatsen en aan de uiteinden van iedere wagon zijn bagagerekken voor omvangrijke bagage. Vergeet ook niet uw paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen. In zowel de Thalys als de ICE is een restauratierijtuig aanwezig zodat u onderweg ook kunt genieten van lekkere versnaperingen. Vergeet niet om van tevoren een plek te reserveren. Boek hier alvast uw treinticket naar Berlijn. Als u op tijd boekt kunt u vaak profiteren van leuke kortingen.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming