Citytrips.net
Hotels Rome

Hotels Rome

In Rome vindt u allerlei soorten hotels, die als uitvalsbasis kunnen dienen voor uw citytrip Rome. Voor iedere soort citytrip en voor ieder budget is er wel een geschikt hotel te vinden.

Aanbieders citytrip Rome
  • Hotels Rome TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Rome cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Hotels Rome Sunjets

    Bij sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar rome

    Meer informatie

Houdt u van veel luxe en wilt u midden in het historische hart van de stad verblijven, om zo optimaal mogelijk van de fantastische authentieke sfeer van Rome te genieten, dan boekt u een luxe hotel dat van alle gemakken is voorzien. Zo vindt u bijvoorbeeld verschillende vijfsterrenhotels nabij het Forum Romanum en het Colosseum. Op deze prachtlocaties kunt u volop genieten, maar er hangt vanzelfsprekend wel een flink prijskaartje aan. Wilt u graag overnachten in een middenklasse hotel met drie of vier sterren, dan zoekt u iets verder buiten het oude centrum van de stad.

Plaatsen waar u zeer goede middenklasse hotels vindt, zijn in de wijk Trastevere of in de buurt van de Spaanse Trappen. Ook vanuit hier kunt u heel eenvoudig op ontdekkingstocht gaan door de stad met het goed georganiseerde openbaar vervoer. Maar ook voor wie wat minder uit te geven heeft, zijn er prima opties voor een goed hotel in Rome. Kijk bijvoorbeeld eens rond in de buurt van het centraal station Rome Termini, hier vindt u eenvoudige, maar goede budgethotels. Zeker vanwege de ligging bij het centraal station kunt u vanaf deze plek, snel en gemakkelijk alle uithoeken van de stad bereiken.

Zoek en Boek uw Citytrip Rome

Rome is goed ingespeeld op de toeristen die het hele jaar door in groten getale toestromen. U hebt dan ook de keuze uit heel veel hotels. Zorg wel dat u vroeg boekt, want de hotels zijn snel vol. Weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Wij wel! We hebben hier de beste hotels in alle prijsklassen voor u geselecteerd. Met ons handige Zoek & Boek systeem reserveert u snel en eenvoudig een geschikt hotel in Rome. Doe er uw voordeel mee!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming