Citytrips.net
Hotels Parijs

Hotels Parijs

In de Franse hoofdstad wemelt het van de hotels. Ze zijn er in alle soorten en maten; Luxehotels, romantische hotels, goedkope hotels, middenklassehotels, hotels met beroemde namen, gunstig gelegen hotels; u kunt het zo gek niet bedenken of hij bestaat. In Parijs zijn de hotels met uitzicht erg populair onder de rijkeren. Daarnaast heeft Frankrijk een redelijke prijs voor kinderen; sommige hotels laten kinderen onder 12 jaar zelfs gratis in hun hotel overnachten. Als u een Citytrip Parijs maakt, is een hotel de ideale uitvalsbasis. Smaken verschillen, dus u kunt nu meteen uw hotel naar keuze boeken via Citytrips.net. Als u veel gebruik maakt van het openbaar vervoer, is het verstandig om bij een groot metroknooppunt te logeren. Op die manier bent u erg mobiel en flexibel. Als u uw eigen auto heeft (gehuurd), is het misschien prettiger om wat meer aan de rand van de stad te verblijven. Een hotel is zo handig als uitvalsbasis, omdat de bagage veilig op uw kamer staat, u vaak een ontbijt krijgt, en net zo laat terug kunt komen als u zelf wilt, om u vervolgens neer te vleien op een echt bed. De comfort van een eigen ruimte, een eigen slaapkamer en een eigen douche is heerlijk na een bruisende dag in Parijs. Bovendien weten de medewerkers van het hotel vaak leuke restaurantjes in de buurt en hebben ze goede tips voor leuke bezienswaardigheden of andere praktische zaken.

Aanbieders citytrip Parijs
  • Hotels Parijs Neckermann

    Een citytrip naar Parijs, kijk voor alle aanbiedingen op www.neckermann.be

    Meer informatie

  • Hotels Parijs Sunjets

    Bij Sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar Parijs

    Meer informatie

Goede Hotel locaties Parijs

Voor degenen die voor luxe en comfort gaan, is de wijk rondom de Champs d’Elysées the place to be. Hier zijn meerder vijfsterrenhotels gevestigd en zullen service en luxe niet ontbreken. De fraaie gebouwen hebben vaak een nog fraaier interieur en bieden een prachtige plek in Parijs als uitvalsbasis. Hier zou u nog best wel eens een beroemdheid tegen het lijf kunnen lopen. Voor degenen die in het hart van Parijs willen logeren, is het Quartier Latin een goede mogelijkheid. Het kan wel rumoerig zijn op straat, omdat dit gedeelte van Parijs nooit lijkt te slapen. U zult hier veel knusse hotelletjes vinden, op een ideale locatie. Heel veel luxe en comfort kunt u hier niet verwachten, maar door de ligging zijn deze hotels zeer geschikt om te verblijven tijdens een Citytrip. De meest aantrekkelijke wijk, volgens velen, qua hotels en sfeer blijft de Marais.

Hier struikelt u bijna over de hotels, die variëren in prijs en kwaliteit. Goede research is vereist, evenals een tijdige reservering. Vooral in de zomermaanden kan het erg druk zijn. De Marais is qua ligging niet de meest ideale wijk, maar ook zeker niet een slechte. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat dit gebied het meest veilige is in Parijs. Als u een hotel uitzoekt dichtbij een groot metrostation, is er eigenlijk niets wat u belet om een hotel te boeken in de Marais. Op het Ile de la Cité bevindt u zich echt in hartje Parijs; ook hier zijn vele hotels te boeken in allerlei soorten en maten. Een goede budgettip voor centrumhotels: let op welke gerenoveerd worden. Dit kan soms wel tientallen euro’s per nacht schelen, en als u een reeds gerenoveerde kamer weet te boeken, heeft u toch een prettig verblijf. U kunt er vanuit gaan dat alle hotels creditcards accepteren. Check dit altijd nog even voordat u vertrekt. Verder is het verstandig om goed op te letten of op de kamers airconditioning aanwezig is. Dit kan in de hete zomermaanden een absolute must zijn.

Zoek en Boek uw Hotel Parijs

Parijs is een prachtige wereldstad waar ontzettend veel te beleven is. Maak meteen een onverwachte beslissing en verras uw geliefde of uzelf met een heerlijke Citytrip Parijs. Via onze website citytrips.net is het boeken van een hotel gemakkelijk en snel. Geniet van prachtstad Parijs en reserveer!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming