Citytrips.net
Hotels Londen

Hotels Londen

Bij een geslaagde citytrip Londen hoort natuurlijk ook een goed hotel. Londen behoort tot de populairste bestemmingen ter wereld voor een citytrip. De stad is dan ook goed voorbereid op de grote stroom toeristen, die hier het hele jaar door op afkomen. Er is voor iedereen wel een geschikt hotel te vinden. Zoekt u een hotel midden in het centrum dicht bij alle topattracties en uitgaansgelegenheden of zoekt u liever de rust op aan de rand van de stad? Ook voor ieder budget is er een hotel in Londen met een gepast prijskaartje te vinden. De hotels in Londen zijn van topniveau. Welk hotel u ook boekt, u krijgt waar voor uw geld!

Aanbieders citytrip Londen
  • Hotels Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Hotels Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

Wie tijdens zijn citytrip Londen zo dicht mogelijk bij de topattracties wilt verblijven, boekt een hotel in het centrum van Londen. Maar deze hotels zijn verre van goedkoop. Vooral op toplocaties aan de Theems, in Westminster, in de City of London en in de statige wijk Kensington vindt u dure vier- en vijfsterrenhotels die van alle gemakken zijn voorzien. Wie speciaal naar Londen gaat voor het nachtleven vindt goede, maar flink geprijsde hotels in West End, Soho en Mayfair.

Op zoek naar een middenklasse hotel? Ga dan op zoek naar een hotel net buiten het stadscentrum. Hier vindt u vaak goede en betaalbare hotels in een prettige omgeving. Het openbaar vervoer in Londen is prima geregeld, dus vanuit deze hotels bent u ook zo in het centrum. Een echte hotelwijk in Londen is Bayswater, waar u in de buurt van het aangename Hyde Park talloze goede en betaalbare hotels kunt vinden, waaronder ook goede budgethotels.

Een andere wijk waar u prima hotels vindt is Hammersmith. Hier vindt u aangename en gunstig geprijsde driesterrenhotels. Met het openbaar vervoer bent u binnen 20 minuten in het centrum. Een andere wijk niet ver buiten het hart van Londen waar u eens op zoek zou kunnen gaan naar een betaalbaar hotel is Shoreditch. Goedkoop overnachten, kan vooral in de wijk Bloomsbury. Veel hotels hebben zich in deze wijk vooral gericht de jonge stedentrippers.

Met zoveel hotels in Londen ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Daarom bieden wij u hier de juiste oplossing aan. Met ons Zoek & Boek systeem vindt u direct een geschikt hotel in Londen tegen de beste prijs. Waar wacht u nog op?

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming