Citytrips.net
Citytrip Rome

Citytrip Rome

Rome is één van de meest romantische steden ter wereld en daarom een ongelooflijk populaire bestemming voor een citytrip. Menigeen die u al voor is gegaan, heeft zijn hart verloren aan deze indrukwekkende stad. Nog steeds kunt u hier de betoverende sfeer proeven van het ooit zo machtige Romeinse Rijk.

Aanbieders citytrip Rome
  • Citytrip Rome TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Rome cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Citytrip Rome Sunjets

    Bij sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar rome

    Meer informatie

Fantastische monumenten, zoals u die nergens anders op de wereld vindt, zullen tot uw verbeelding spreken. Wat dacht u van het imposante Colosseum waar gladiatoren oog in oog hebben gestaan met wilde dieren, het prachtige Forum Romanum met de vele verhalen en legenden die erachter de ruïnes schuilen of het indrukwekkende Capitool van waaruit het Romeinse Rijk geregeerd werd? Maar niet alleen het Romeinse Rijk heeft zijn sporen nagelaten in deze prachtige stad.

. In Rome kunt u ook genieten van kunst en architectuur uit de middeleeuwen, renaissance en barok. Dan hebben we het nog niet over Vaticaanstad gehad, het centrum van de christelijke wereld en de verblijfplaats van de Paus. Rome loopt over van de mooie en boeiende plekken, waar u gewoon een keer geweest moet zijn.

Behalve het bezoeken van de wereldberoemde monumenten en musea, is het natuurlijk ook heerlijk om gewoon de sfeer van de stad te ervaren, al slenterend door de steegjes en over de prachtige pleinen. Ooit een mooiere fontein gezien dan de Trevi Fontein? Ook op culinair gebied kunt u zich in Rome heerlijk laten verwennen. Proef hier van de originele Italiaanse keuken met behalve smaakvolle pizza´s en pasta´s ook traditionele vis- en vleesgerechten. Natuurlijk mag een bezoekje aan een echte Italiaanse ijssalon ook niet ontbreken. Of wat dacht u van de fantastische Italiaanse koffie? Een citytrip Rome betekent genieten op alle fronten. Rome zal ook u ongetwijfeld betoveren.
Een citytrip Rome is een reis door de tijd en door uw verbeelding. Een citytrip om van te dromen en om bij weg te dromen!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming