Citytrips.net
Citytrip Londen

Citytrip Londen

Behoeft Londen nog een introductie? Eigenlijk niet. Iedereen heeft wel een idee van de charmes van deze wereldstad. Bent u er nog niet over uit waar uw volgende citytrip heen zal gaan? Wij kunnen u garanderen dat Londen een fantastische keuze zal zijn!

Aanbieders citytrip Londen
  • Citytrip Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Citytrip Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

Londen is de hoofdstad van Groot-Brittannië en een stad van wereldformaat. Niet voor niets hoort Londen naast Parijs, Tokio en New York, thuis in het rijtje van de vier grootste wereldsteden. Wat Londen helemaal een topbestemming maakt voor een citytrip, is dat het om de hoek ligt. Vanuit België bent u binnen no-time in de Engelse hoofdstad. Neem de trein, de bus of het vliegtuig. Stapt u liever zelf in de auto, dat kan ook, maar vergeet in Groot-Brittannië niet links te rijden! Een citytrip Londen is een leuk uitje binnen ieders bereik.

Even de dagelijkse sleur ontvluchten, kerstinkopen doen, even zomaar een weekendje er tussenuit; het is zo geregeld! Voordat u het weet, slentert u langs de Theems, gaat u lekker shoppen in het befaamde warenhuis Harrods, bewondert u de Big Ben of probeert u een glimp op te vangen van de leden van het Koninklijk Huis bij het Buckingham Palace. Als dat geen fijn idee is!

Londen is een stad met onbegrensde mogelijkheden voor een geslaagde citytrip. Prachtige historische monumenten en indrukwekkende musea worden afgewisseld met moderne winkelstraten. Ervaar de gezellige bedrijvigheid in het centrum en kom tot rust in één van de parken. Wilt u met de kinderen op citytrip naar Londen, dan zijn er leuke attracties waar u samen met uw kroost de tijd van uw leven kunt beleven. Houdt u van musicals, dan hebt u met een citytrip Londen helemaal uw topbestemming gevonden. Lees hier alles over een citytrip naar Londen.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming