Citytrips.net
Citytrip Berlijn

Citytrip Berlijn

Berlijn is waarschijnlijk één van de bekendste hoofdsteden van Europa en is daarom een geliefde stad voor een citytrip. Vele toeristen die al een citytrip naar Berlijn gemaakt hebben, zijn hier hun hart verloren en willen graag nog eens terug naar deze prachtige stad.

Aanbieders citytrip Berlijn
  • Citytrip Berlijn Neckermann

    Een citytrip naar Berlijn? kijk voor alle aanbiedingen op de site van Neckermann

    Meer informatie

  • Citytrip Berlijn Qtimehome

    Wilt u tijdens uw citytrip in Berlijn een mooi vakantiehuis dan kan Qtimehome u daar mee helpen

    Meer informatie

Waar u ook kijkt in Berlijn, u komt overal prachtige monumenten tegen. Of we het nou hebben over de overblijfselen van de Berlijnse Muur of de prachtige parken en botanische tuinen, er zit vast wel iets bij wat u aanspreekt.

De stad heeft een overweldigende geschiedenis en heeft een grote rol gespeeld tijdens beide Wereldoorlogen. Wanneer wij Berlijn vandaag de dag bekijken, is het haast onvoorstelbaar dat Berlijn aan het einde van de Tweede Wereldoorlog een grote puinhoop was en dat bijna geen enkel gebouw meer rechtop stond. Ook is het moeilijk voor te stellen dat er tot 1989 een dikke muur met een constructie van wel 100 meter breed dwars door Berlijn liep waardoor gezinnen, families, geliefden en vrienden van elkaar gescheiden werden.

Vele gebouwen zijn na de oorlog gerestaureerd en opnieuw geopend, vele musea hebben zich in het centrum gevestigd en honderden bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u hier vandaag uw ogen kunt uitkijken. De sfeer die de stad uitstraalt, kan gekarakteriseerd worden als een sfeer van saamhorigheid, openheid en liefhebbendheid. Zoals al duidelijk is geworden, Berlijn is een perfecte stad voor een bijzondere en onvergetelijke citytrip!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming