Citytrips.net
Busreis Rome

Busreis Rome

Bent u van plan om met de bus op citytrip naar Rome te gaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres om een voordelige en onvergetelijke citytrip te boeken. Vanuit België worden er vele busreizen georganiseerd naar de Italiaanse hoofdstad. Het is niet de snelste manier om naar Rome te reizen, maar u hebt het voordeel dat u onderweg kunt genieten van de diverse landschappen waar u doorheen rijdt. Daarbij kan het ook erg gezellig zijn in de bus. U beleeft alvast veel voorpret met uw medereizigers. De afstand van Brussel naar Rome beslaat ongeveer 1500 kilometer, dat betekent dat u met de bus ongeveer 24 uur onderweg bent.

Aanbieders citytrip Rome
  • Busreis Rome TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Rome cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Busreis Rome Sunjets

    Bij sunjets vind u gemakkelijk en snel een citytrip naar rome

    Meer informatie

U kunt twee verschillende soorten busreizen naar Rome boeken. U kunt kiezen voor een volledig verzorgde busreis bij een erkende reisorganisatie of u kiest voor een pendelbusdienst. Bij een volledig verzorgde busreis zit het hotel inbegrepen. Meestal kunt u ook deelnemen aan georganiseerde excursies door de stad. Een pendelbusdienst brengt u alleen maar van en naar Rome. Ter plekke bent u op uzelf aangewezen en u moet zelf voor een hotel zorgen.

Vanuit bijna elke grote stad in België vertrekken wel busreizen naar Rome. U moet in de meeste gevallen 30 minuten voor vertrek inchecken. Het inchecken gebeurt op de grote stations in de stationshal bij de balie van uw reisorganisatie of busmaatschappij. Bij kleinere stations gebeurt het inchecken gewoon bij de buschauffeur. Voor een busreis naar Rome moet u in het bezit zijn van een geldig paspoort of identiteitsbewijs. Na het inchecken zal er een paspoortcontrole plaatsvinden. Bij de meeste busmaatschappijen mag u één of twee koffers van normale grootte meenemen en één stuks handbagage. Kijk gauw verder op onze website, voor de beste aanbiedingen aan busreizen naar Rome.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming