Citytrips.net
Busreis Praag

Busreis Praag

Laat u verwennen met een busreis Praag. Een luxe touringcar brengt u binnen 14 uur naar de Tsjechische hoofdstad. Geniet samen met uw reisgenoten alvast van de voorpret van uw citytrip Praag. Vanuit België worden er vele busreizen naar Praag georganiseerd, dus er zit vast een geschikte reis voor u tussen. Wat moet u allemaal weten voordat u op de bus naar Praag stapt?
Kiest u voor gemak? Boek dan één van onze volledig verzorgde busreizen. U hoeft nergens naar om te kijken. Reis en verblijf worden voor u tot in de puntjes geregeld.

Aanbieders citytrip Praag
  • Busreis Praag TGV-Europa

    Doe uzelf een voordelig zomerse citytrip naar Praag cadeau via TGV-Europa

    Meer informatie

  • Busreis Praag Weekendjeweg

    citytrip naar Praag kunt u snel en goedkoop op www.weekendjeweg.be boeken.

    Meer informatie

In België zijn door het hele land opstappunten te vinden, u hoeft dus niet ver van huis te gaan om op een bus naar Praag te stappen. Vanuit de meeste grote steden vertrekken bussen naar Praag, meestal vertrekken de bussen vanaf het station of een ander herkenbaar verzamelpunt in de stad. Zorg er in ieder geval voor dat u ruim op tijd aanwezig bent. Meestal moet u 30 minuten voor vertrek inchecken bij de incheckbalie van de busmaatschappij op het station. Als er geen incheckbalie is, dan kunt u gewoon inchecken bij de chauffeur. Vergeet niet om uw paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen. In de meeste gevallen mag u twee koffers bagage en één stuks handbagage meenemen, maar vraag dit van tevoren goed na bij de busmaatschappij.

Wanneer u een volledig verzorgde busreis hebt geboekt, zal u keurig bij uw hotel in Praag worden afgezet. Dat is wel zo gemakkelijk. Kiest u ervoor om alleen een busticket te boeken, dan wordt u meestal bij het centrale busstation Úan Florenc Stop afgezet. Van hieruit reist u zelf verder met het openbaar vervoer of met de taxi naar uw eindbestemming in Praag. Een busreis naar Praag is hoe dan ook een gemakkelijke, aangename en ook nog eens goedkope manier om op citytrip naar Praag te gaan. Via deze website boekt u binnen no-time de beste busreizen naar Praag!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming