Citytrips.net
Busreis Londen

Busreis Londen

Hoewel een busreis niet de snelste manier is om in Londen te komen, is het wel een leuke en comfortabele manier van reizen. Daarbij is het ook nog eens heel gezellig. Samen met uw medereizigers beleeft u op een ontspannende manier al de nodige voorpret. Onderweg kunt u genieten van het voorbij glijdende landschap. Tenminste totdat u de Kanaaltunnel in rijdt, om even later ineens in Groot-Brittannië weer boven te komen. Maar er zijn ook diverse busreizen naar Londen, waarbij de ferryboot wordt genomen.

Aanbieders citytrip Londen
  • Busreis Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Busreis Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

De afstand tussen Brussel en Londen is ruim 350 kilometer. Met de bus doet u er ongeveer 6 tot 7 uurtjes over om in Londen te komen. Er worden vanuit België diverse busreizen naar Londen georganiseerd met luxe touringcars. Bij ons kunt u meteen online de beste busreizen naar Londen boeken. U kunt kiezen uit verschillende soorten busreizen naar Londen. Kiest u voor een pendelbusdienst, dan wordt u alleen maar met de bus van en naar Londen gebracht. Een accommodatie moet u zelf regelen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor volledig verzorgde busreizen. De keus is aan u!

Door heel België vindt u opstapplaatsen voor busreizen naar Londen. Vanuit bijna iedere grote Belgische stad vertrekken wel bussen naar Londen. Wanneer u bijvoorbeeld vertrekt vanaf een groot station als Brussel-Noord, dan kunt u inchecken bij de servicebalie van de busmaatschappij op het station. Dit moet minimaal 30 minuten voor vertrek gebeuren. Op kleine stations gebeurt het inchecken bij de buschauffeur, ook dan moet u 30 minuten van tevoren inchecken. Voor een busreis naar Londen moet u in het bezit zijn van een geldig paspoort of identiteitsbewijs. Op de meeste busreizen mag u maximaal twee koffers van normale grootte meenemen van maximaal 25 kg. Ook mag u één stuk handbagage meenemen per persoon. Informeer van tevoren bij uw busmaatschappij. In Londen komen de meeste bussen aan op het Victoria Coach Station in de buurt van het Buckingham Palace. Vanaf hier kunt u eenvoudig de metro nemen naar uw eindbestemming in Londen. Bekijk hier ons volledig aanbod aan busreizen naar Londen! Er zit vast iets voor u tussen.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming