Citytrips.net
Busreis Berlijn

Busreis Berlijn

Één van de leukste manieren om naar Berlijn te reizen is per bus. Sommige mensen zien er nog weleens tegenop om urenlang in de bus te zitten. Maar wij kunnen u garanderen dat u tijdens de voordelige busreizen die u hier kunt boeken alleen maar plezier zult beleven. Lees snel verder om te ontdekken wat de voordelen van een busreis naar Berlijn zijn.

Aanbieders citytrip Berlijn
  • Busreis Berlijn Neckermann

    Een citytrip naar Berlijn? kijk voor alle aanbiedingen op de site van Neckermann

    Meer informatie

  • Busreis Berlijn Qtimehome

    Wilt u tijdens uw citytrip in Berlijn een mooi vakantiehuis dan kan Qtimehome u daar mee helpen

    Meer informatie

Wat is er nu leuker dan samen met uw reisgenoten alvast voorpret te beleven in de bus naar Berlijn. Leest u liever een boek of doet u liever een dutje, het kan allemaal. Het comfort van de luxe touringcars die u naar Berlijn brengen zullen uw busreis aangenamer maken dan ooit. Voordat u het weet arriveert u in deze indrukwekkende stad. De afstand tussen Brussel en Berlijn is ongeveer 750 kilometer. Met de bus bent u ongeveer 8 uur onderweg. Een busreis Berlijn is heel eenvoudig online te boeken. U kunt op uw gemak uitzoeken welke busreis het beste bij u past.

U hebt een uitgebreide keuze uit busreizen naar Berlijn. België telt vele goede busmaatschappijen die fantastische stedenreizen naar Berlijn organiseren. U kunt in bijna iedere grote stad op de bus naar Berlijn stappen. De busmaatschappij waar uw voorkeur naar uitgaat, kan u hierover uitgebreid informeren. Zorg altijd dat u minimaal een half uur voor vertrek op de aangewezen plek aanwezig bent. In de meeste gevallen mag u twee koffers en één stuks handbagage meenemen, maar vraag dit altijd van tevoren even na, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij vertrek. Belangrijk: ook voor een busreis naar Berlijn moet u een geldig identiteitsbewijs of paspoort hebben.

Een busreis is in de meeste gevallen de voordeligste manier om naar Berlijn te reizen, dus wat houdt u nog tegen. Boek hier direct uw busreis naar Berlijn!

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming