Citytrips.net
Autohuur Londen

Autohuur Londen

Een auto huren in Londen tijdens uw stedentrip kan op diverse plaatsen in de stad. U moet wel eerst goed bedenken of het voor u wel noodzakelijk is om een auto te huren in Londen. Alle grote toeristische trekpleisters zijn uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Londen beschikt over een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk. Wie kent ze niet de karakteristieke Londense dubbeldekkers? Een lust voor het oog en een beleving op zich. Maar ook met de metro doorkruist u snel en gemakkelijk de hele stad. Daarbij kan het verkeer in de binnenstad erg druk zijn.

Aanbieders citytrip Londen
  • Autohuur Londen Belvilla

    Bent u opzoek naar een citytrip in een kwalitatief goed vakantiehuis in Londen neem dan een kijkje bij Belvilla

    Meer informatie

  • Autohuur Londen Connections

    Citytrips boeken naar Londen bekijk de website van Connections

    Meer informatie

Een auto huren in Londen kan wel ideaal zijn als u naast het boeiende centrum ook eens de mooie omgeving buiten Londen wilt verkennen. Een huurauto geeft u dan alle vrijheid om te gaan en te staan waar u maar wenst. In het centrum van Londen vindt u bekende internationale autoverhuurbedrijven te over. Voordat u met uw huurauto de weg opgaat, is het wel belangrijk dat u de Britse verkeersregels kent. Vergeet in ieder geval niet dat u links moet rijden! Het is een hele kunst, maar u zult er snel aan wennen. Binnen de bebouwde kom geldt een maximale snelheid van 30 mijl (48 km/u), buiten de bebouwde mag u maximaal 60 mijl (96 km/u) en op snelwegen 70 mijl (112 km/u). Ook het dragen van een autogordel is in Groot-Brittannië verplicht, zowel voorin als achterin. Vind hier vooraanstaande autoverhuurbedrijven in Londen:

Autohuur Londen via Cardelmar.be

Bij Cardelmar vindt u goede en goedkope huurauto´s in Londen. Bij deze aanbieder van huurauto´s kunt u op verschillende plaatsen in Londen een huurauto afhalen. Wilt u van tevoren weten waar u aan toe bent, reserveer dan alvast heel eenvoudig via de website uw ideale huurauto. Surf naar www.cardelmar.be.

Autohuur Londen via Alamo.be

Met wel ruim 25 afhaallocaties in Londen bent u bij Alamo aan het juiste adres voor een huurauto in Londen. Alamo beschikt alleen maar over de beste huurauto´s, zodat u onbezorgd met de auto op pad kunt in Londen tijdens uw citytrip. Daarbij is Alamo ook nog eens zeer voordelig. Voor meer informatie ga naar: www.goalamo.be

Autohuur Londen via Ebookers

Op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor wat betreft uw huurauto in Londen, raadpleeg dan Ebookers. Met een simpele muisklik vindt u hier direct de huurauto die het beste bij u past. U bent verzekerd van betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en een uitstekende service. Een huurauto in Londen reserveert u op: www.ebookers.be

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming