Citytrips.net
Autohuur Barcelona

Autohuur Barcelona

In Barcelona kan het huren van een auto uitkomst bieden als er grote afstanden moeten worden afgelegd om bijvoorbeeld bezienswaardigheden te bekijken. Autohuur ligt minder voor de hand als het hotel zich in het hartje van Barcelona bevindt, omdat het centrum erg druk is met verkeer en de bezienswaardigheden en andere gelegenheden eenvoudig te voet of met het uitgebreide aanbod van openbaar vervoer bereikt kunnen worden. Autohuur is wel een uitkomst om van het vliegveld naar het hotel in of aan de rand van Barcelona te komen. Op het gebied van autohuur in Barcelona zijn er meerdere mogelijkheden. Zowel op het vliegveld wordt autohuur aangeboden als op verschillende locaties in Barcelona.

Aanbieders citytrip Barcelona
  • Autohuur Barcelona Waytostay

    Bij waytostay kunt u snel en gemakkelijk een mooie citytrip met een mooi appartement boeken.

    Meer informatie

  • Autohuur Barcelona Weekendesk

    Via weekendesk.be zoekt u snel en gemakkelijk naar citytrips als barcelona

    Meer informatie

Autohuur Barcelona via Goalamo.be

Via Goalamo.be is het mogelijk om bij het boeken van een citytrip Barcelona alvast een auto te reserveren op het vliegveld van Barcelona of op een van de andere tien locaties in de stad Barcelona zoals in Barcelona Mataro of Barcelona Poble Nou Northe.

Autohuur Barcelona via Cardelmar.be

Bij Cardelmar.be wordt de mogelijkheid van autohuur in Barcelona geboden om op het vliegveld Barcelona een auto te huren, die vooraf gereserveerd kan worden, zodat de huurauto gereed staat na aankomst.

Autohuur Barcelona via Ebookers.be

De site van Ebookers.be biedt de mogelijkheid om vooraf een auto in Barcelona te huren, zodat deze bij aankomst gereed staat. Als een vliegticket en huurauto gecombineerd worden, kan er gebruik worden gemaakt van de combinatiekorting.

Zoek en Boek

1 Selecteer uw bestemming